SUP udlejning og undervisning

SUP udlejning

Vi tilbyder udlejning af SUP boards med alt udstyr på time- og dagsbasis.

SUP undervisning

Vi tilbyder et introduktionskursus til dig der gerne vil have et indblik i SUP, udstyret og hvordan man navigere sikkert og trygt på et paddleboard på vandet.

Surfshop

I vores surfshop forhandler vi både surfudstyr, tøj og tilbehør fra blandt andet Brunotti, Trick Board, GUL, Aztron og Aqua Marine.

SUP udlejningspriser

Er du allerede bekendt med Stand Up Paddle, og vil du gerne en tur afsted på vandet men mangler udstyret dertil? Så tilbyder East Coast Surfers en SUP pakke til lige præcis dig. 

Vores udstyr er af højeste kvalitet og bliver efter hver udlejning rengjort og efterset meget nøje. Så lej en SUP pakke hos East Coast Surfers og sejl en tur i de smukkeste omgivelser! Havet er stort og mulighederne er mange, men husk: Sikkerhed frem for alt.

Vores SUP pakke kan lejes på time- og dagsbasis og består af et surfbræt med leash, paddle, våddragt og redningsvest.

SUP pakke 1 time

kr. 149,-

Surfbræt inkl. leash, paddle, våddragt og redningsvest.

SUP pakke 2 timer

kr. 199,-

Surfbræt inkl. leash, paddle, våddragt og redningsvest.

SUP pakke 1 hel dag

kr. 399,-

Surfbræt inkl. leash, paddle, våddragt og redningsvest.

SUP undervisning

Er du endnu ikke så bekendt med Stand Up Paddle men har lysten til at prøve det, tilbyder East Coast Surfers et introduktionskursus til dig. SUP er en vandsport for alle, og med en kort introduktion kan du lynhurtigt lære at mestre surfbrættet på vandet.

Gennem vores introduktionskursus opnår du de færdigheder som Stand Up Paddle kræver. Kurset giver dig et indblik i, hvordan det er at stå på et surfbræt mens du padler frem og tilbage. Herudover lærer du at navigere sikkert og trygt på surfbrættet, når du er på vandet.

Hos East Coast Surfers 7130 vil vi gerne imødekomme alle former for behov, hvorfor det hos os er muligt at booke vores introduktionskursus som et event. Så skal du stå for at planlægge polterabend, firmaudflugt, bødekassefest eller andet, så kontakt os og vi skræddersyer vores kursus efter dine ønsker og behov.

2 timers introduktionskurs med instruktør

Kurset begynder med en velkomst samt kort introduktion til selve sporten. Herefter vil der på land blive instrueret i udstyr, sikkerhed samt de basale teknikker, der sikrer en tryg navigation på vandet. Når dette er lært og du føler dig klar, bevæger vi os ned mod stranden og ud på vandet. Her skal vi afprøve de teknikker, vi har lært på land, og efter et par timer på vandet med undervisning, øvelser, konkurrencer og sjov går vi igen på land og får tørt tøj på.

I surfshoppen er der mulighed for at købe lidt snacks og koldt at drikke. Er du tilmed blevet sulten, findes der både fiskebutik, caféer, isbar og meget mere på havnen – ellers er du også mere end velkommen til selv at medbringe madpakke og drikkevarer som kan nydes i vores udendørs faciliteter.

Hos East Coast Surfers er det vores vigtigste opgave at sikre du har det sjovt, føler dig tryg samt får mulighed for at udfordre dig selv på lige præcis det niveau, du har lyst til. Vi ser det som en del af læringsprocessen, at du får et godt grin samt en god oplevelse ud af kurset, hvorfor vores SUP introduktionskursus netop lægger vægt på kombinationen mellem læring, spas samt en god oplevelse.

SUP kursus 2 timer

kr. 399,-

2 timers introkursus med instruktør inkl. leje af udstyr.

SUP kursus 2 timer inkl. tapas

kr. 449,-

2 timers introkursus med instruktør inkl. leje af udstyr.
Efter kursus servere vi en lækker tapasanretning inkl. en valgfri kold drikkevare.