Skip to content

Priser

01

UDLEJNING

UDLEJNING AF STAND UP PADDLE PAKKE TIL DIG DER KUN MANGLER UDSTYRET!

Er du allerede bekendt med Stand Up Paddle, og vil du gerne en tur afsted på vandet men mangler udstyret dertil? Så tilbyder East Coast Surfers en SUP pakke til lige præcis dig. Vores SUP pakke kan lejes på time- og dagsbasis og består af et surfbræt med leash, paddle, våddragt og redningsvest.

Vores udstyr er af højeste kvalitet og bliver efter hver udlejning rengjort og efterset meget nøje.

Så lej en SUP pakke hos East Coast Surfers og sejl en tur i de smukkeste omgivelser! Havet er stort og mulighederne er mange, men husk: Sikkerhed frem for alt.

Leje af SUP pakke, 1 time: 149 kr. 
Leje af SUP pakke, 2 timer: 199 kr. 
Leje af SUP pakke, 1 hel dag: 399 kr. 

02

UNDERVISNING

INTRODUKTIONSKURSUS TIL DIG DER GERNE VIL LÆRE STAND UP PADDLE!

Er du endnu ikke så bekendt med Stand Up Paddle men har lysten til at prøve det, tilbyder East Coast Surfers et introduktionskursus til dig. SUP er en vandsport for alle, og med en kort introduktion kan du lynhurtigt lære at mestre surfbrættet på vandet.

Gennem vores introduktionskursus opnår du de færdigheder som Stand Up Paddle kræver. Kurset giver dig et indblik i, hvordan det er at stå på et surfbræt mens du padler frem og tilbage. Herudover lærer du at navigere sikkert og trygt på surfbrættet, når du er på vandet.

Hos East Coast Surfers 7130 vil vi gerne imødekomme alle former for behov, hvorfor det hos os er muligt at booke vores introduktionskursus som et event. Så skal du stå for at planlægge polterabend, firmaudflugt, bødekassefest eller andet, så kontakt os og vi skræddersyer vores kursus efter dine ønsker og behov. 

2 TIMERS INTRODUKTIONSKURSUS

Kurset begynder med en velkomst samt kort introduktion til selve sporten. Herefter vil der på land blive instrueret i udstyr, sikkerhed samt de basale teknikker, der sikrer en tryg navigation på vandet. Når dette er lært og du føler dig klar, bevæger vi os ned mod stranden og ud på vandet. Her skal vi afprøve de teknikker, vi har lært på land, og efter et par timer på vandet med undervisning, øvelser, konkurrencer og sjov går vi igen på land og får tørt tøj på.

I surfshoppen er der mulighed for at købe lidt snacks og koldt at drikke. Er du tilmed blevet sulten, findes der både fiskebutik, caféer, isbar og meget mere på havnen – ellers er du også mere end velkommen til selv at medbringe madpakke og drikkevarer som kan nydes i vores udendørs faciliteter.

Hos East Coast Surfers er det vores vigtigste opgave at sikre du har det sjovt, føler dig tryg samt får mulighed for at udfordre dig selv på lige præcis det niveau, du har lyst til. Vi ser det som en del af læringsprocessen, at du får et godt grin samt en god oplevelse ud af kurset, hvorfor vores SUP introduktionskursus netop lægger vægt på kombinationen mellem læring, spas samt en god oplevelse.

Introduktionskursus med instruktør, 2 timer: 399 kr. 

03

SURFSHOP

TIL DIG DER MANGLER NYT UDSTYR!

Står du og mangler et nyt paddleboard eller udstyr hertil, er vores surfshop lige noget for dig.

I vores surfshop forhandler vi forskelligt surfudstyr, tøj og diverse tilbehør fra mærker som Brunotti, Aqua Marine, Aztron m.m. Vi har et mindre udvalg af produkter i butikken, og har vi ikke det du er på udkig efter, er du altid velkommen til at spørge os, da vi ofte kan få det meste hjem fra vores leverandører.

På den ene side af surfshoppen finder du Juelsminde Havn, hvor der både er fiskebutik, caféer, isbar og meget mere, mens du på den anden side finder Juelsminde Strand, hvor der er rig mulighed for at hygge sig med en badetur, frisbee, boldspil, kongespil eller hvad end der lyster.

Hos East Coast Surfers 7130 er du altid sikret en god stemning – så kig endelig forbi til en snak om vind og vejr!