East Coast Surfers i Juelsminde​

På lystbådehavnen i Juelsminde, nærmere Havnen 4, finder du East Coast Surfers 7130.

East Coast Surfers 7130 er stiftet i 2021 af de to søskende, Kenneth og Nanna, der til daglig driver forretningen sammen.

Juelsminde er kendt for sine skønne strande, hvorfor de også har været med til at skabe idégrundlaget for East Coast Surfers 7130. Hele idéen om East Coast Surfers 7130 startede nemlig da Kenneth, der til daglig bor i Juelsminde, syntes der manglede aktiviteter nær vandet, der både kunne være til gavn for byens borgere, men også de mange turister der velfarter til Juelsminde hver sommer.

Efter en snak med Martin, der ejer og driver afdelingen i Fredericia, var der ikke langt fra tanke til handling. Kenneth associerede sig med sin lillesøster Nanna, der uden tænketid var med på idéen.

East Coast Surfers familien

East Coast Surfers i Juelsminde er en del af en større surffamilie. East Coast Surfers er nemlig også at finde i henholdvis Fredericia og Silkeborg/Ry.

Afdelingen i Fredericia har etableret en surfbutik på havnen, mens afdelingen i Silkeborg/Ry er en mobil enhed der kommer ud til dig.

East Coast Surfers familien er en meget passioneret familie, hvor vi alle brænder for vores arbejde og drives af at opleve, at vores besøgende har haft en god og ikke mindst sjov oplevelse på vandet.

Hos os er alle velkommen, om end til en snak om vind og vejr eller en røverhistorie eller to!